Cautare

5183 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (4.57 secunde)
Sefii PNL Bihor au discutat zilele trecute despre situatie si au ajuns la concluzia ca, in cazul in care PNL va ajunge la guvernare, sa-l propuna pe Dan Octavian pentru functia de ministru al IMM-urilor, functie pe care a detinut-o in guvernul Tariceanu liberalul Ovidiu Silaghi.
Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
Pe langa sefia anumitor institutii deconcentrate, PSD Bihor va incerca sa obtina cel putin un post de secretar de stat. "Intentionam sa consolidam PSD Bihor prin sprijinul unor reprezentanti pe care sa-i avem la Bucuresti", a anuntat Ioan Mang.
Toate acestea se intamplau in perioada in care Sarb era membru marcant al PSD Bihor. ... Lucrurile nu sunt insa simple deloc deoarece subprefectul Traian Abrudan, fost membru PD, se bucura de sprijinul unui grup important din PDL Bihor care-l doreste pe acesta in functia de prefect.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Intrebat pe ce sprijin conteaza din partea filialelor la Congres, fie pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, fie pentru candidatura proprie, Mitrea a invocat organizatiile PSD din Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
Totodata, Liviu Popa le-a multumit colegilor sai de la DGA si de la IPJ Bihor, pentru colaborarea avuta. ... Anterior a fost, timp de patru ani, seful IJP Bihor.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
El a fost director al Spitalului Teritorial Orasenesc Stei intre anii 1978-1986, apoi medic inspector la Directia Sanitara Bihor pana in 1990, cand a devenit director adjunct al Spitalului de Copii Oradea. Intre 1997 si 2009 a condus Directia de Sanatate Publica a judetului Bihor.
In schimb, deputatul liberal Nicolae Jolta a anuntat, luni 16 ianuarie, intr-o conferinta, ca a trecut la PDL, fara a dezvalui motivele care l-au determinat sa ia o astfel de hotarare, amintind doar ca decizia finala a luat-o dupa o discutie cu presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj. Partidul condus de Liviu Dragnea a batut palma cu UDMR si va forma majoritatea in consilii.
Cele mai multe bauturi sunt incluse la categoria palinca, unde sunt recunoscute 21 de produse. Printre acestea se numara Rieni Palinca de Bihor, Palinca de Zalau, cea de Calnau, de Vrancea si de Jaristea.
Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au emis mandate de arestare pe 29 de zile pe numele a doi tineri suspectati ca luna trecuta au jefuit o masina a Postei din care au furat un sac cu 35.000 de lei noi.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
La nivelul judetului Bihor, pana pe 24 februarie, din totalul de 15.464 de angajatori care au obligatia depunerii fiselor fiscale pentru veniturile salariale si asimilate acestora pentru anul 2005, s-au achitat de obligatie numai 7.392.
Cristiana Bigan, director executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in timpul actiunii tematice, OJPC Bihor a controlat 17 agenti economici, constatand abateri la noua dintre acestia.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a informat ca s-au constatat abateri privind informarea consumatorilor la 806 agenti economici, reprezentand 67,62 % din totalul controlat: ... In timpul actiunii de verificare, OJPC Bihor a controlat agenti economici, constatandu-se abateri la 33 dintre ei.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate prevederilor legale privind etichetarea materialelor utilizate la producerea principalelor componente ale articolelor de incaltaminte destinate vanzarii.
google-analytics.com